sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Naisvihan vääristynyt käsite


Feministit huutavat misogyniaansa nykyään kuin Pekka ja susi -sadun Pekka sutta. Kaikki sukupuolieroihin liittyvä maan päällä on naisvihaa. Heidän käsityksensä normaalista ja tasapainoisesta suhtautumisesta naiseuteen on niin vääristynyt, että on hankala ymmärtää miten he sietävät elämäänsä paikassa, jossa kaikki ihmiset ja ihmisryhmät heidän mielestään vihaavat naisia niin saatanasti, että sillä ei ole mitään rajaa.


Mikä on naisvihaa? 

Naisvihaa on se, että vihaa tai halveksuu naisia tai pitää heitä alempiarvoisina muihin ihmisiin verrattuna.



Mikä ei ole naisvihaa?

Naisvihaa ei ole se, että joku ostaa tekopillun ja panee sitä tai katsoo pornoa, jossa naisia pannaan. Se on normaalia heteromiehen seksuaalisuutta.

Naisvihaa ei ole se, että sanoo naisten olevan fyysisesti heikompia kuin miesten. Se on kylmää todellisuutta joitain poikkeuksia lukuunottamatta.

Naisvihaa ei ole se, että ei jaksa katsoa naisurheilua, koska naisten suoritukset eivät ole yhtä näyttäviä kuin miesten.

Naisvihaa ei ole se, että tykkää kikkelistään ja tuntee iloa siitä, että ei tarvitse olla raskaana.

Naisvihaa ei ole se, että ei suhtaudu naiseen yhtä suurella varovaisuudella kuin häntä paljon isompaan ja vahvempaan mieheen.

Naisvihaa ei ole se, että ei oleta naisesta samoja asioita kuin miehestä. Ihminen, joka olettaa naisen pukeutuvan yhtä todennäköisesti miesten pukuun kuin miehen tai olevan yhtä todennäköisesti raiskaaja kuin miehen on jollain tavalla oppimis- ja havainnointikyvytön. Luonnossa sellaista yksilöä kutsuttaisiin jälkeenjääneeksi, eikä se eläisi kauaa. Sama kuin olettaisi kissasta ja koirasta samoja asioita jonkin lajineutraaliteettiliikkeen nimissä.

Naisvihaa ei ole se, että mies hymyilee ja flirttailee kadulla kohtaamalleen viehättävälle naiselle, mutta suhtautuu toiseen mieheen kylmään asiallisesti. Se on normaalia ihmisen seksuaalisuutta. Voit yhtä hyvin yrittää saada homopojan mahanpohjan kihelmöimään tytön seurassa.

Naisvihaa ei ole se, jos mies sanoo huoraksi naista, joka petti häntä ja heittää hänet kadulle. Se on inhimillistä petetyn ja satutetun ihmisen käytöstä.

Naisvihaa ei ole se, että pitää miehistä yleisesti enemmän kuin naisista. Naiset ja miehet ovat erilaisia. Ihmisillä on oikeus valita seuransa myös sukupuolisin perustein.

Naisvihaa ei ole se, että sanoo naisten olevan erilaisia kuin miesten. Se on totuus, jonka näkee pelkästään katsomalla ympärilleen. Sen ääneen sanominen kuuluu sananvapauden piiriin.

Naisvihaa ei ole se, että joku ei halua olla nainen. Tällä logiikalla puolet maapallon väestöstä vihaa naisia.

Naisvihaa ei ole se, että joku pitää enemmän mieskehosta ja sen ominaisuuksista. Muuten puolet maapallon ihmisistä on naisvihaajia.

Naisvihaa ei ole se, että on miesmäinen nainen. Naisella on oikeus havainnoida erilaisuutensa naisiin nähden ja muodostaa identiteettinsä maskuliinisena naisena.

Naisvihaa ei ole se, että ei ihaile naisellisuutta tai sanoo, että kaikki naiselliset piirteet eivät ole positiivisia. Muuten myös ihmiset, jotka eivät ihaile maskuliinisuutta ja sanovat, että kaikki miehekkäät piirteet ihmisissä eivät ole positiivisia ovat miesvihaajia.

Naisvihaa ei ole se, että pitää kuukautisia ällöttävinä. Toisesta valuvien eritteiden pitäminen ällöttävinä ja niistä kaukana pysyminen tartuntavaaran vuoksi on hyvin yleinen ihmislajin ominaisuus.

Naisvihaa ei ole se, että mies ei halua vaimokseen seksityöläistä tai kokee vastenmielisenä ajatuksen, että oma puoliso olisi maannut puolen kaupungin kanssa.

Naisvihaa ei ole se, että pitää matalaa ääntä miellyttävämpänä kuin korkeaa.

Naisvihaa ei ole se, että ei pidä naisia seksuaalisesti haluttavina. Muutoin kaikki androfiilit ovat naisvihaajia.

Naisvihaa ei ole se, että ei halua pukeutua pinkkiin ja olla feminiininen. 

Naisvihaa ei ole se, että ei ole feministi tai pitää useita feministejä tärähtäneinä. Tasa-arvon kannattaminen ei ole yhtä kuin feministisen käsityksen tasa-arvosta kannattaminen.



Jos et pysty sietämään ihmisissä näitä ominaisuuksia ilman, että syytät heitä naisvihasta, sinulla on vääristynyt käsitys siitä, mitä on naisviha.

Feminismi on viemässä yhteiskuntaamme vähä vähältä kohti Pohjois-Korean kaltaista tilannetta, jossa kaikki ihmiset, jotka eivät usko sukupuolineutraaliuteen, halua olla feminiinisiä, naiskehoisia, samaistua naisiin tai ihailla heidän ominaisuuksiaan ovat jollain tavalla häiriintyneitä ja naisvihamielisiä.

Todellisuudessa ainoa häiriintynyt asia on feministin oma suhde naiseuteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.