keskiviikko 16. syyskuuta 2020

Nuoret naiset ovat syy siihen, miksi heitä, lesboja tai vapaaehtoisesti lapsettomia ei oteta tosissaan

Feministien yksi suurimmista valituksen aiheista on se miksi naisia ei oteta tosissaan ja miksi heitä vähätellään jatkuvasti. Tämä on taas olevinaan kaikkivoipaisen heteropatriarkaatin syytä.

Oikeasti se, että naisia ei oteta tosissaan on heidän oma vikansa. Millekään yhteisölle ei ole olemassa uskottavuutta pahemmin syövää ominaisuutta kuin se, että sen osana on paljon nuoria naisia, erityisesti kapinallisia patriarkaatin ikeitä vastustavia feministinaisia.


Nuorena, kun mietin noin kolme sekuntia voisinko olla lesbo ennen kuin tajusin, että panisin mieluummin vaikka lammasta pussi päässä, seurasin lesboskenen keskusteluita. Mikään ei saanut lesboja enemmän raivoihinsa kuin heidän seksuaalisuutensa kyseenalaistaminen ja siihen aikaan sitä tehtiin paljon, joten lesbot olivat suunnilleen koko ajan raivoissaan. Röökimuija totesi aikanaan osuvasti, että homomiehet ovat iloisia, koska he saavat munaa ja lesbot ovat aina kärttyisiä, koska he eivät saa sitä. 

Aivan  helvetin raivoissaan lesbot olivat yhdestä asiasta. Ex-lesboista. Ex-lesbot ovat asia, josta ei kauheasti haluta puhua julkisuudessa, mutta joka tunnetaan sateenkaaripiireissä hyvin. Ex-lesbo on yleensä lesboporukoihin teini-iän kapinassa pamahtava, tyypillisesti feminiininen muija, joka julistaa kovaan ääneen vihaavansa miehiä. Ex-lesbo seurustelee naisten kanssa ja julistaa olevansa ihan saatanan lesbo. Parhaassa tapauksessa ex-lesbo häipyy nopeasti vähin äänin joukosta toitottamaan miesvihaansa heteroiden feministinaisten joukkoon, kun tajuaa naisten ällöttävän häntä.

Pahimmassa tapauksessa ex-lesbo seurustelee kymmenen vuotta jonkun naisen kanssa, huutaa lesboasioista netissä päivät pitkät ja kuin salama kirkkaalta taivaalta katoaa yhtäkkiä kolmekymppisenä miehen matkaan, pamahtaa paksuksi ja perustaa perheen. Tämän jälkeen ex-lesbo selittää lesbomenneisyyttään nuoruuden sekoilullaan ja/tai mielenterveysongelmillaan. Kaikkein pahimmassa tapauksessa ex-lesbo syyllistää lesboyhteisöä hyväksikäytöstä. Naisilla kun on alentunut kyky ottaa vastuu omista seksuaalisista kokeiluistaan, jotka eivät myöhemmin olekaan ihan yhtä hyvä idea.


Sama ilmiö toistuu vapaaehtoisesti lapsettomien joukossa. Heihin kuuluu kaikenlaista porukkaa, jotka ovat eri syistä vapaaehtoisesti lapsettomia. Sitten siellä on eräänlainen kiihkomielisten, akateemisesti koulutettujen nuorten feministinaisten osasto, joiden elämä täyttyy siitä, että he julistavat miten saatanasta miehet ovat. Tähän kuuluu olennaisena osana myös sen julistaminen miten he eivät ainakaan koskaan lisäänny ja miten kukaan ei alista heitä kotirouviksi.

Kolmekymppiseksi asti elämä kuluu tästä aiheesta möykätessä. Sitten yhtäkkiä tapahtuu jotain. He haistavat ystävänsä vauvanpaskavaippaa tai rakastuvat ja yksi toisensa perään lähes kaikki heistä sekoavat, löytävät miehen ja kulkevat pian maha pystyssä. Nelikymppisinä lähes jokaikinen heistä on ihan tavallinen heteroydinperheen äiskä, joka kulkee hassuttelemassa niitä nuoruuden hömpötyksiään.

Loput vapaaehtoisesti lapsettomat kuten rekkalesbot tai aseksuaalit (oikeat, eivät aseksuaaliksi identifioituvat munanlutkuttajat) ja muut, joita on joukossa kantavat niskassaan näiden naisten aiheuttaman kyseenalaistamisen siitä, voiko kukaan tietää jo nuorena, että ei tule hankkimaan lapsia. Vastaus on, että jos olet hetero cisnainen, olet todennäköisesti kyvytön päättämään mitään paskalla käymistä monimutkaisempaa pysyvästi. Ja sinun takiasi kaikki muut vapaaehtoisesti lapsettomat kantavat niskassaan jatkuvaa kyseenalaistamista.


Nyt valitettavasti myös transyhteisö on kokenut näiden nuorten aggressiivisten feministinaisten invaasion. Me kaikki oikeat transsukupuoliset miehet tiedämme, että näillä ihmisillä vaatimuksineen venussymbolittomista kuukautissiteistä ei ole minkään valtakunnan tekemistä miessukupuolen eikä transsukupuolisten miesten kanssa.

Tämän seuraukset näkyvät suomeakin koskettaneissa katujakeskusteluissa, joissa nämä ihmiset kertovat mitä älyttömimpiä syitä transprosessiin lähtemiselleen. Ja koska nainen on tunnetusti kyvytön kantamaan mistään teoistaan vastuuta, vastuussa heidän sekoilustaan on milloin transyhteisö, milloin yhteiskunta. Aina löytyy joku muu syyllinen, jota syyttää.Tarina muuttuu näppärästi kun nuori nainen haluaa muut vastuuseen teoistaan


Tämä sama kuvio toistuu kaikkialla, kun ollaan naisten kanssa tekemisissä. Yhteiskuntaa ja muita ihmisiä pitää rajoittaa, koska naiset ovat kyvyttömiä ottamaan vastuusta mistään. Keskittykääpä joskus hetki katsomaan miten vanhemmat naiset käyttäyvät puhuessaan varsinkin teinitytöistä tai nuorista naisista. 

Silikonit pitää kieltää, koska nuori tyttö saattaa ahdistua pienistä rinnoistaan. Lihaksikkaat fitnessnaiset pitää kieltää, koska nuoret tytöt saattavat ahdistua. Miehet eivät saa pitää naisista, joilla on pienet häpyhuulet koska isohäpyhuulisia nuoria naisia ahdistaa. Kalorimerkinnät pitää kieltää elintarvikkeista, koska joku nuori tyttö saattaa flipata ja sairastua syömishäiriöön. Suojaikäraja pitää nostaa vähintään 18 ikävuoteen, koska joku nuori tyttö saattaa harrastaa seksiä ja aiai sitten vanhempana kaduttaa.

Transsukupuoliset ei saa korjata sukupuoltaan ennen kuin koko keho on pilalla, koska jossain saattaa olla joku kengännumeron kokoisella älykkyysosamäärällä varustettu lesbo, joka kuvittelee olevansa transsukupuolinen mies, koska tykkää naisista ja on persoonaaltaan miesmäinen. Kuvanmuokkaus tulee kieltää, koska joku nuori tyttö ei ehkä tajua, että ihohuokoseton ankkahuulilautassilmä on photoshopin tuote ja sitten ahdistaa.


Käytännössä koko ympäröivä maailma täytyy kieltää, että joku naarasapina jossain ei sekoa tai ahdistu jollain tavalla. Sitten kun tätä paskaa on hoettu siellä Me Naiset-lehden sivuilla, niin seuraavassa lauseessa ihmetellään, että kun nuoria naisia ei oteta tosissaan. Kuka v**tu ottaa tosissaan olennon, jonka järjissä pysymisen takia kaikkia muita ihmisiä tulee rajoittaa kaikin tavoin? 

Jos naiset haluaisvat, että heitä pidettäisiin järkevinä ja kunnioitettaisiin, heidän pitäisi ensimmäisenä katsoa peiliin ja alkaa ottaa vastuu omista teoistaan. Erityisesti vanhojen feministien pitäisi lakata kertomasta mitä yhteiskunnassa ei saa tehdä, koska nuoret naiset. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.