torstai 17. syyskuuta 2020

Kolmas juridinen sukupuoli on sukupuolettomien feministi(tätien) rekisteri

Muutamilla tahoilla on kova halu saada Suomeen kolmas juridinen sukupuoli. Rekisteri pelkille intersukupuolisille lapsille ei riitä vaan sinne pitäisi kaikkien saada ilmoittautua vain omalla päätöksellä.  Tämä johtaisi tietysti alta aikayksikön siihen, että kaikenmaailman sukupuolettomat ja muunsukupuoliset feministitätit rynnisivät rekisteriin sukupuoliahdistuspäissään. Kuvitellen, että pääsevät biologisesta todellisuudesta eli naiseudestaan eroon sillä tavalla ja muut alkavat nähdä heidät sukupuolettomina olentoina.

Ensiajatus on tietysti normaalilla ihmisellä vastustaa tällaista rekisteriä, mutta tarkemmin ajateltuna tämä voisi olla aivan hyvä idea. Kun kaikki sukupuolettomat feministit olisivat muuttaneet juridisen sukupuolensa, heidät olisi erittäin helppo yksilöidä. Sitten heidät voitaisiin lähettää vaikkapa autiolle saarelle keskenään. Tämä olisi täydellinen win-win -tilanne.

Muu yhteiskunta saisi elää rauhassa sukupuolineen päivineen ilman jatkuvaa feministien raivoamista ja feministit pääsisivät muodostamaan keskenään oman unelmayhteiskuntansa, joka ei olisi ummehtunut hetero- ja cisnormatiivinen patriarkaatti, jossa ei ole mitään ahdistavia sukupuolinormeja, mitään kehoja ei silvota cisnormatiivisiin muotteihin ja jokainen päättää itse mikä heidän sukupuolensa on tai onko sitä olemassa.


Tästä saisi aikaiseksi loistavan tosi tv-formaatin.

Me muut voisimme seurata etäältä, kun he tappelisivat keskenään verissä päin siitä saako sukupuolia olla olemassa ollenkaan vai pitääkö olla Vain Ihmisiä, saako sukupuolta olettaa vai eikö saa, mitä eroa on miesten, naisten ja sukupuolettomien menkoilla, tisseillä, kikkeleillä jne.

Siinä vaiheessa, kun he olisivat saaneet valmiiksi unelmayhteiskuntansa, jossa todellisuus muotoutuu kokemusten perusteella joita ei tarvitse perustella mitenkään järjellisesti, voisimme seurata miten hienosti tämä intersektionaalinen unelmayhteiskunta toimisi. 

Maskuliinisuus voi olla feminiinisyyttä jos joku kokee silleen. Jokainen voi olla kehosta ja suuntautumisesta riippumatta heteronainen, lesbonainen, homomies tai heteromies jos tuntuu siltä, penis voi olla sukupuoleton ruumiinosa, koska sen omistajan identiteetti on sukupuoleton ja lintu lentää paitsi jos se kokee olevansa kenguru. Silloin on katsottava, että kengurukin voi lentää, että se ei koe oloaan emotionaalisesti turvattomaksi. 

Joukon parhaat metsästäjät ovat miesvartaloisia "sukupuolettomia". Naisvartaloiset "sukupuolettomat" ja "miehet" ovat raskaana lesboheteroeiminkään-seksin seurauksena ja äiti on parrakas, möreä-ääninen isopeniksinen nainen. Kun raskaana olevat, voimiltaan vähäisemmät sukupuolettomat, "miehet" eivät pysty tekemään tilansa vuoksi muuta kuin hoitamaan kotityöt, perinteiset sukupuoliroolit alkavat muodostua.

Sitten "sukupuolettomia" ja "miehiä" alkaa ahdistaa, kun ne inhottavat keksityt sukupuoliroolit ovat muodostumassa ja patriarkaatti nostaa taas päätään. Seuraa autistista paskaa siitä miten cisheteropatriarkaatti on kasvattanut heidät niin vinoon, että he mukautuvat sen tapoihin uudelleen.

Suurinta hupia olisi, kun ihmisten mieli alkaisi lopulta hajota, kun kaikki voi olla kaikkea ja kukaan ei edes muista mikä kaikkien muiden jatkuvasti potentiaalisesti muuttuva sukupuoli on tai onko sitä olemassa.


Saarelta saisi palata takaisin yhteiskuntaan, kun on siinä tilassa, että tappaa itsensä jos joutuu vielä hetkenkään vääntämään sukupuolista seinähullujen femakkojen kanssa ja pystyy hyväksymään sen, että sukupuolet ovat olemassa, määrittyvät vartalon kautta ja vaihtoehtoina on muuttaa kehoaan tai elää sen kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.