tiistai 25. kesäkuuta 2019

Itseään kunnioittava transsukupuolinen mies ei ole feministi


Revision.


1. Feministit vihaavat miehiä. Ihan sama mitä feministit väittävät tai mitä feminismi joskus oli. He ovat kauan sitten ylittäneet rajan jossa oli kyse tasa-arvon ajamisesta ja siirtyneet kollektiiviseen ja avoimeen miesten vihaamiseen ja syyllistämiseen kaikesta, minkä olemassaolosta he eivät pidä.


2. Feminismi on täysiverinen kultti. Yksi haluaa lakkauttaa sukupuolet, toinen haluaa että jokainen saa itse päättää sukupuolensa ja kolmas uskoo että sukupuoli voi olla Bulbasaur. Neljäs näkee epätasa-arvona sen, että miehillä ja naisilla on erilaiset kauneusihanteet eikä tuuhea parta naisilla ole haluttu ominaisuus ja syyttää siitä patriarkaattia. Viides uskoo, että sukupuoli on alistava valtarakenne. Kukaan ei ymmärrä mitä koomista heidän näkemyksissään on.


3. Feministit ovat läpeensä tekopyhiä. Osa heistä väittää, että kohtelee miehiä ja naisia samalla tavalla tai pitää kaikkia vain ihmisinä. Tee joskus testi. Heitä sivistyneen, kaikkia vain ihmisinä pitävän feministilauman keskelle naispuolinen hyvä jätkä, joka sattuu olemaan enemmän miestenkaltainen henkiseltä maailmaltaan ja pitämään miehistä enemmän kuin naisista. Seuraa turvallisen välimatkan päästä kuinka feministit muuttuvat laumaksi alkukantaisia häijyjä narttuja ja raatelevat kohteensa hengiltä alle kymmenessä sekunnissa, koska hän väittää, että miehet ovat jotenkin erilaisia kuin he ja on sitä paitsi väärää sukupuolta pitämään enemmän miessukupuolesta. Siinä on sinulle todellisuus.


 Feministit ja naispuolinen hyvä jätkä, joka ei ihannoinut naisellisuutta


4. Feministit vihaavat maskuliinisuutta. Toksinen maskuliinisuus on pelkkä kiertoilmaus sille, että miesten täytyy lakata olemasta maskuliinisia. Jotta mies ei ole toksisesti maskuliininen hänen tulee olla sellainen kuin feministinaiset määräävät. Ajella partansa pois, olla kutsumatta itseään ja kavereitaan äijäksi, pukeutua mekkoon, ottaa kyrpää perseeseen jotta hän tietäisi millaista on olla nainen ja ruoskia itseään jokaisesta naisia alistavasta seksuaalisesta halustaan ja kyvystään kusta seisten.


5. Transsukupuolinen mies ei ole feministeille mies. Hän on naiseksi sosiaalistettu, itsensä mieheksi kokeva menkkasisko, jonka kanssa liittoudutaan pahaa patriarkaattia vastaan. Näille menkkasiskoille on ihan oma paikkansa myös miehiltä kielletyissä tapahtumissa.

Transsukupuolinen mies on hyväksytty vain mikäli hän on epämaskuliininen, naiskehoaan turmelemattomia hoitoja haluamaton, toksisesta maskuliinisuudesta ja kuukautisseksismistä ruikuttava miesvihaaja, jonka kaveripiiri koostuu vain feministinaisista ja muusuista. Tällaisena hänen olemassaolonsa voimauttaa feministinaisia, koska häntä ei edes lasketa mieheksi vaan osoitukseksi siitä, että nainen voi olla mitä vain.

Jos hän on normaali mies, jolla on joku itsekunnioitus jäljellä ja joka ei nuole feministinaisten ahteria taukoamatta, hänen osansa on loputon velka kaikista miesten etuoikeuksista, jotka hän on saanut.


6. Transsukupuoliset ovat feministeille vain keppihevosia. Ainoa mitä he haluavat transsukupuolisista miehistä on se, että he todistelevat taukomatta miten heidän yhteiskunnallinen asema kohosi ja palkkansa triplaantui. Silloin kun feministit eivät tee sitä, he lässyttävät vaahto suupielestä tursuen ahtaista sukupuolirooleista, epätasa-arvosta ja naisellisuuden epäarvostamisesta, joiden kuvittelevat liittyvän transsukupuolisten olemassaoloon, koska he uskovat että sukupuolet lakkaavat olemasta kun "alistavat sukupuolinormit" murretaan.


Transnaiset, nuo melkein-miehetkin hyväksytään nykyään jäseniksi.


7. Feministeillä on pakkomielle sukupuolineutraaliudesta. Tasa-arvo on feministille sitä, että miehissä ja naisissa ei ole minkäänlaisia eroja. Jos heppakurssilla on kaksi poikaa ja kymmenen tyttöä, se on epätasa-arvoa. Tasa-arvo on feministille sitä, että meillä on kaksi androgyynistä amiksviiksistä sukupuolta, jotka laittavat jääkaapin oveen imetysvuorot vauvan syntyessä ja joista toinen kulkee tamponi perseessä, kun toisella on menkat.


8. Feminismi hörhöteorioineen on syy siihen miksi transsukupuolisten joukkoon on tunkeutunut tuhannen itse päätettävän sukupuolen hörhökultti. Nämä ihmiset eivät ole mitään muuta kuin feministijoukko, joka on alkanut nimittää itseään transsukupuolisiksi vaikka he eivät ole sellaisia. He ovat käsittäneet, että transsukupuolisuus on sukupuolinormeihin sopimattomuutta eikä siihen vaadita kehodysforiaa.

Nämä ihmiset tuhoavat koko yhteisön. He tuhoavat käsityksen siitä mikä on transsukupuolinen mies tai nainen ja muuttavat nämä käsitteet samaksi asiaksi kuin poikatyttö tai femmepoika, he tuhoavat transsukupuolisten maineen ja vakavasti otettavuuden. He tekevät hoidoistamme lopulta yksisarvishoitoja, jotka muuttuvat itse maksettaviksi, koska kukaan normaalijärkinen ei maksa verorahoistaan feministitätien ja -setien sukupuolileikkejä. Kun nämä idiootit ovat tuhonneet kaiken, mitä aiempien sukupolvien transsukupuoliset ovat meille taistelleet ja jättäneet, he jättävät meidät kärsimään seuraukset.


9. Feministit eivät tule koskaan ajamaan miesten oikeuksia, jos ne eivät samalla hyödytä heitä itseään, kuten asepalveluksen neutralisoiminen. Missään koskaan ei ole ollut eikä tule olemaan yhtään feministiä, joka ajaisi miesten oikeutta olla miehiä saati puhuisi transsukupuolisten poikien ja miesten oikeudesta näihin asioihin. Feministit ajavat vain miesten oikeuksia pukeutua mekkoihin ja olla herkkiä poikia.

Transsukupuolisten miesten kohdalla he puhuvat vain miesten menkoista ja tamponeista, miesten synnytyksistä, pimppivoimasta ja kuukautisseksismistä. Jos feministit saavat mellastaa rauhassa pian meillä on televisiossa menkkarättimainoksia naisille ja "transsukupuolisille miehille" eli transtrendereille. Miksi ei pian rintaliivimainoksiakin, koska jos miehellä voi olla menkat niin kyllähän hänellä voi olla myös rinnat ja naisvartalokin ja miksipä hän ei voi pukeutua myös mekkoon. Sitten olemmekin keksineet uudelleen pyörän ja nimenneet naisen transsukupuoliseksi mieheksi.
Me kaikki menstruoivat ihmiset yhdessä ollaan niin koviksia ja miehekkäitä. Miehekkäämpiä ku cismiehet. Siskohali.


10. Feminismi on naisten aate. Jokainen feministien älynväläys turvallisista tiloista, emotionaalisesta turvattomuudesta, menkkasoppien keittelemisestä, feminiinisten ihmisten aliarvostamisesta, tunteista puhumisesta, vauvankakkavaipoista, pinkeistä kylteistä ja pilluhatuista huokuu naiseutta. Se haiseekin kilometrin päähän aamuiselta progesteronin kyllästämältä kuselta.

Se, että transmiesten asioita ajetaan feminismi-nimisen aatteen takana on yhtä absurdia kuin se, että transnaiset ajaisivat heidänlaistensa asioita jonkun male rights-yhteisön nimissä cismiehistä koostuvassa porukassa, jonka päämäärät olisivat saada kyrvällisille ihmisille enemmän pillua feminiinisesti myrkylliseltä hameväeltä. Juuri samalta feministiset "transsukupuoliset miehet" miesvihoineen ja toksisine maskuliinisuuksineen näyttävät.

Yksikään itseään kunnioittava transsukupuolinen mies ei ole feministi.