perjantai 21. kesäkuuta 2019

Suomen truscumit ja antifeministiset transsukupuoliset


Viimeaikoina true trans- henkisen joukon liikehdintä on kasvanut maailmalla. Myös Suomessa moni transsukupuolinen on saanut tarpeekseen nykymenosta ja alkanut kritisoida kehopositiivisten transtrenderien sekä intersektionaalisten feministien harrastamaa naurettavaa mesoamista mediassa "transsukupuolisten" nimissä.

Blogissa ei ole paikkaa linkitetyille blogeille, koska en ole jaksanut sellaista vielä tehdä joten tässä postauksessa on jaettuna suomalaisten truscumien, antifeminististen transsukupuolisten tai nykyistä transaktivismia muista syistä kritisoivien transsukupuolisten blogeja.

Päivitän listaa ja nostan näitä blogeja esiin, koska ihmisillä on oikeus tietää myös muista transsukupuolisista kuin niistä kolmesta kalliohipsteristä, joita Ylen trendikkäissä Kioski-ohjelmissa nostetaan esiin. Blogien kirjoittajat eivät jaa kaikkia näkemyksiäni, mutta jokaisesta blogista huokuu turhauma ja inho nykyistä feminististä hevonpaska-transaktivismia kohtaan.Kemiallisesti tikattu on uusi transblogi jota pitää nykyiseen transaktivismiin erittäin kyllästynyt transsukupuolinen mies. Hän kritisoi mediassa riehuvia transaktivisteja naurettavine keskustelutyyleineen. Hän kritisoi myös muunsukupuolisia kuukautisprinssejä, jotka julistautuvat transsukupuolisiksi, aloittavat testosteronin käytön ilman yhtään järkevää syytä vain lopettaakseen sen koska heitä ahdistaa muuttua miehen näköiseksi ja kuuloiseksi ja herättävät näin pahennusta sukupuolenkorjaushoitoja kohtaan kantamatta mitään vastuuta naurettavasta käytöksestään, jonka seuraukset kestävät nahoissaan oikeat hoitoja tarvitsevat transsukupuoliset.

Transmiehiä larppaavat transidentiteettiset ja intersektionaaliset feministit

Yönsupi-nimellä muutaman vuoden blogannut transtaustainen mies kritisoi nykyfeminismiä ja heidän käsityksiään sukupuolesta. Toisin kuin useimmat julkisuudessa esiintyvät transmiehet, hän kirjoittaa miesten oikeudesta olla miehiä. Hän on kirjoittanut pitkän sarjan transtrendereistä ja siitä mitä he ovat käytännössä tuhonneet koko old school-transsukupuolisten yhteisön ja tehneet siitä kaikenmaailman nu trans-feministien kerhon, joka on alkanut syödä alkuperäisten transsukupuolisten oikeuksia, huutaa heidän nimissään asioita jotka eivät pidä paikkaansa sekä muuttanut julkisuuskuvan koko transsukupuolisuudesta. 

Toinen lempitekstini blogista on Setan ja Trasekin jakaman iki-ihanan Seksi ja trans- teoksen arvostelu. Tämän lappusellisen kehopositiivista paskaa, bdsm-leikkejä, nyrkkinaintia ja "transmaskuliinien tytöttelemistä ja alistamista" on tehnyt/suomentanut suomen muusuosaston "lahja transsukupuolisille" eli Panda Eriksson. Tämä paska on malliesimerkki siitä miksi minä kieltäisin lailla muunsukupuolisilta ja feministeiltä sotkeentumisen mihinkään transsukupuolisia miehiä ja naisia koskeviin asioihin ja kaikkein eniten seksuaalisuudesta puhumiseen, jos minulla olisi siihen valtuudet.

Transhalla-nimistä melko uutta blogia kirjoittaa träpiksi itseään kutsuva transnainen, joka on koostanut blogiin redditistä ja tumblr:ista naurettavia nykypäivän "transsukupuolisten" alstralgendereiden ja jupitergendereiden sukupuolilistoja. Blogissa on myös kuvakaappauksia redditin transtrenderien palstoilta, joissa kehodysforisia transsukupuolisia kutsutaan natseiksi ja sukupuolinormeihin sopimattomista ihmisistä on tullut yhtäkkiä "non-binary" -ihmisiä. Hän kritisoi myös nykyistä aktivismia ja tuo esiin tilanteen, jossa perinteiset transsukupuoliset ovat. Kukaan ei aja enää asioitamme ja tarvitsisimme kokonaan oman erillisen yhdistyksensä, joka olisi vain meitä varten ja irtisanoutununut feministeistä, joista sukupuolia on 35667.

Sukupuolia on kolme


Toiselta puolelta on myös melko uusi transblogi, jota kirjoittaa transprosessissa oleva homomies. Blogissa kritisoidaan mm. identiteettipolitiikkaa, jonka seurauksena transasioiden ajamisesta on tullut lähinnä sukupuolinormeihin sopimattomien poliittisista syistä itseään muunsukupuolisiksi kutsuvien kehodysforiattomien wannabe-transhenkilöiden asioiden ajamista. Blogissa kritisoidaan myös transsukupuolisten miesten feminiinisoimista ja epämaskuliinisoimista jota nykyinen glitterpökäleitä ympäriinsä oksentava intersektionaalinen feminismi tekee jatkuvasti nostamalla heitä esiin lähinnä sukupuolinormien rikkomisen yhteydessä. Blogin sisältöön (kuten myös yönsupin ja kemiallisesti tikatun) kuuluu myös kritisointi sitä kohtaan miten feministinaiset ja transaktivistit puhuvat transsukupuolisten ja erityisesti transsukupuolisten miesten seksuaalisuudesta julkisuudessa ymmärtämättä siitä todellisuudessa mitään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.