torstai 6. kesäkuuta 2019

Sukupuoli voi nykyään olla Bulbasaur ja muuttua joka päivä


Yksi koluministi mainitsi jokin aika sitten meitä setämiehiä käsittelevässä tekstissään, että sukupuoli-identiteetti voi olla tänään se ja huomenna toinen. Tästä muutama sukupuolivähemmistön edustaja tuohtui. He kokivat sen vähättelevänä. 

Toisaalla sukupuolivähemmistön edustaja kertoi vihaisena törmänneensä tekstiin, jossa joku kertoi löytäneensä vessakyltin, jossa unisex- ja transsymbolit olivat samassa lapussa jonkin kaksipäisen örkin kanssa ja todennut, että mielikuvitussukupuoliset ovat päässeet oikeaan seuraan. 

Rienaaviahan tällaiset ovat normaalille transsukupuoliselle. Siinä on vain se valitettava asia, että näiden tekijät ovat oikeassa. Juuri tuollaista seinähullua paskaahan transyhteisö nykyään on täynnä.Normaalin, kehonsa sukupuolta korjaavan transsukupuolisen identiteetti on hyvin pysyvä ominaisuus ja kehittyy viimeistään parikymppisenä sellaiseksi kuin se on. Nekin, jotka hakeutuvat myöhemmin hoitoihin ovat yleensä kokeneet itsensä jo kauan ennen tuota ikää sen sukupuolen edustajiksi kuin kokevat lopun ikänsä olevansa, mutta pelänneet syystä tai toisesta aloittaa hoitoja.

Sitten meillä on ilonamme tämä sektori, jonka sukupuolinen identiteetti ei liity minkäänlaiseen pysyvään olomuotoon. Se liittyy tunnetiloihin tai vaatetukseen ja vaihtuu vähän väliä. Ja kun sen vaihtuminen on mennyt naurettavuuksiin, on vuorossa se, että ei haluta määritellä itseään yhtään miksikään kun se on niin ahdistavaa ja rajoittavaa ja ollaan niin vitun uniikkeja lumihiutaleita, että ei mahduta mihinkään kategoriaan. Tai siis kuvitellaan olevansa sellaisia, vaikka ollaan yleensä vain cissukupuolisia naisia siniseksi värjätyllä lyhyellä tukalla ja ehkä biseksuaalisuudella.

Näillä tapauksilla ei ole edes aikomusta esittää, että heidän identiteettinsä olisi pysyvä. Heistä tämä ns. fluidius ja se, että ihmisellä ei ole mitään pysyvää olomuotoa elämässään on hieno asia, suorastaan juhlistettava. Heistä olisi ihan mahtavaa jos kaikilta kysyttäisiin töihin mennessä aamulla, että mitä sukupuolta he tänään ovat.He uskovat aivan tosissaan, että heidän jatkuvasti muuttuvat mihinkään liittymättömät identiteettinsä jaksavat kiinnostaa ihmisiä ja joku jaksaa suhtautua niihin ja transsukupuolisuuteen jollain tavalla tosissaan vielä kolmannen muutoksen jälkeen sen sijaan, että he toteavat olevansa tekemisissä vähän päästään pöpien naisten kanssa. Feministinaisten hömpötyshän tämä itsensä määritteleminen ties miksi ilman että se liittyy mitenkään kehoon ja sukupuolensa korjaamiseen pääasiassa on. 

Kaksipäinen hirviökään ei ole enää erikoinen ilmestys siinä joukossa, joka koostuu erilaisista epäbinäärisistä identiteeteistä. Genderfoxit, pandrogyynit ja viisituhatta muuta erilaista demi-, semi-, ja mitä lienee miestä/naista, joiden asteen määritys vaihtuu joka toinen viikko, kun ei käytäkään enää sopivan värisiä kengännauhoja olemaan semimies saavat suurimman osan ihmisistä hörähtämään epäuskoisina. 

Siinä vaiheessa kun elämässä ei ole muuta tekemistä kuin pohtia päivät pääksytysten olisinko pandrogyyni genderfox vai sittenkin demimies ja bulbasaur, on identifioitumisen taide viety sellaiselle narsisitisen individualismin asteelle, että se hakee vertaistaan.Kun joku kehtaa heittää tästä koomistakin koomisemmasta joukosta vitsiä ja sanoa, että sukupuoli voi olla nykyään vaikka salmiakki, eiköhän joku sukupuolenmunaamiskeskus tai muu vastaava intersektionaalisten feministien valtaama aivosyöpää levittävä ajatushautomo riennä kirjoittamaan pian näitä ihmisiä puolustavan kannanoton siitä kuinka sukupuoli-identiteetti ei ole leikin asia. Kyllä bulbasaurienkin pitää saada olla olemassa eikä heille saa nauraa tai varsinkaan sanoa, että te olette naisia eikä sininen tukka sitä miksikään muuta, yrittäkää nyt saatana elää sen asian kanssa.

Ainoa mitä näiden yhdistysten olisi pitänyt tehdä ajat sitten pystyäkseen ajamaan oikeiden transsukupuolisten asioita olisi piikata maahan reikä, kaataa sinne 500000 kiloa dynamiittia ja räjäyttää Grand Canyonin kokoinen rotko oikeiden transsukupuolisten ja lopun porukan välille.

Sitä ei tietenkään voi tehdä, koska se olisi Bulbasaurien syrjimistä. Yritä siinä sitten ajaa jollain uskottavalla tavalla asioitasi tämän pellelauman kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.