perjantai 7. syyskuuta 2018

Sukupuolettomat pikkurunkkarit


Joku: Hei, me ollaan perustettu tällanen salibandyryhmä nimeltään sählyukot. Se on suunnattu transmiehille. Tervetuloa mukaan jos kiinnostaa.

Muusu: Miks vaan transmiehille? Eikö me muunsukupuoliset saada tulla?

Joku: Eiköhän sinne sekaan mahdu.

Muusu: Ok, mut sit toi nimi on kyllä loukkaava.

Joku: Se on alunperin miesten sählyryhmä, joka on tarkoitettu tukemaan transsukupuolisia joilla ei välttämättä ole muuta oman sukupuolen edustajien seuraa..

Muusu: Joo mut jos muitaki saa tulla sinne niin sitte nimen pitäis kyllä olla joku, joka ei liity sukupuoleen. Vaiks rainbow warriors tai transryhmä!

Joku: Kun minä laitan ryhmän nimeksi rainbow warriorsit, 90% meidän porukasta lakkaa käymästä siellä samalla sekunnilla.

Muusu: No voi voi, sit pitää vaan tottuu ja lakata hääpemästä itteensä!




Joku: Hyvää isänpäivää!

Muusu: Isänpäivä on tosi syrjivä nimi. Meitä muunsukupuolisiaki on olemassa. Se pitäis muuttaa läheistenpäiväksi.

Joku: Entä isät? Eikö isyyttä saa enää juhlia?

Muusu: Kyllä me kaikki sovitaan juhlimaan vanhemmuutta samana päivänä, joka huomioi kaikki. Voihan kotona juhlia yhä isyyttä perheen kesken, jos haluaa lapsensa kasvattaa vahingollisiin sukupuolilokeroihin.




Joku: Naiskeho on sellainen, että..

Muusu: Ei ole olemassa mitään nais- tai mieskehoa. Tuo on syrjivää puhetta meitä muusuja kohtaan joilla on xx-kromosomiselle tyypillinen keho. Ei se määritä naiseutta tai miehuutta.

Joku: Kyllä minulla ainakin on ihan naiskeho ja kyllä sillä on aika helvetisti tekemistä sen kanssa, että olen nainen.

Muusu: Ei sillä ole mitään tekemistä sen kanssa. Systeemi on saanut sinut uskomaan, että naisoletettuna eläminen tekee sinusta naisen!




Joku: Hyvät naiset ja herrat. Tervetuloa..

Muusu: Tuo toivotus on kyllä tosi syrjivä. Ei kaikki ole naisia tai herroja. Se pitäis muuttaa sellaiseksi, että se huomioi meidätki.

Joku: No millaiseksi muutetaan?

Muusu: Poistakaa kaikki sukupuolitermit siitä. Vaikka ihmiset tai henkilöt.

Joku: Hyvät henkilöt. Tervetuloa..




Muusut: Äitienpäivä! Vessat! Pukuhuoneet! Lakkautetaan tyttöjen ja poikien illat! Poistetaan sukupuolitermit kielestä!

Joku: Nyt riittää. Minä olen helvetin väsynyt tähän sukupuolettomaan hömpötykseen jota te ajatte muka sukupuolivähemmistöjen varjolla. Menkää te vitun sukupuolettomat pikkurunkkarit keskenänne minne haluatte.

Muusut: Miksi meitä aina syrjitään? Byhyy! Meidätki pitää ottaa huomioon! Mitä te oikein pelkäätte? Ei me haluta kieltää sukupuolia, saa olla mies tai nainen, tai siis miesoletettu tai naisoletettu. Ainaki niin kauan ku miesten tai naisten kesken ei ole mitään yhteisöllisyyttä eikä se näy eikä kuulu enää yhtään missään eikä liity mitenkään sun biologiseen sukupuoleen! Ei voi olla niin vaikeeta olla työntämättä meitä bussin alle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.