keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Täydellinen transmies


Täydellinen transmies on mahdollisimman naisellinen, muodokas, pehmeä ja lyhyt. Hänellä kasvaa vain sen verran partaa, että hän näyttää parrakkaalta naiselta. Näin hän voi yhtä aikaa toimia esimerkkinä siitä, että kaikilla miehillä ei kasva kunnolla partaa ja naisillakin voi kasvaa parta. Hän ei koskaan mene läpi miehenä eikä hän edes halua. Se, että haluaa olla miehekäs ja komea on normatiivista, cisseksististä ja naisvihamielistä paskaa.

Hän ei missään nimessä mene genitaalikirurgiaan. Hänellä ei ole minkäänlaisia miehisiä seksuaalisia haluja ja hän hokee, että halu saada penis on vain sosiaalinen konstruktio. Hän kulkee ylpeästi feministimarssilla pilluhattu päässään.

Täydellinen transmies ei ole tylsä heteroseksuaalinen juntti, joka ei osaa kyseenalaistaa sitä pitääkö ihmisten elää monosuhteessa. Hän asuu vegaanikommuunissa ja on polyamorisessa suhteessa yhden cishomon, yhden muunsukupuolisen ja yhden transnaisen kanssa. Yksi hänen puolisoistaan on lyhytkasvuinen ja toinen kuuromykkä kiinalainen.

Täydellinen transmies ei ymmärrä biologiasta ja evoluutiosta mitään. Jos hänen ihana, viriili, seksuaalisesti koko jääkiekkojoukkueen kanssa nussimiseen asti vapautunut naispuolinen puolisonsa tulee raskaaksi jollekulle muulle, vaikka lupasi kantaa hänen munasoluistaan ja jonkun muun siittiöistä aikaansaadun lapsen, hän kohauttaa olkiaan ja kasvattaa jonkun muun siittämän lapsen omanaan. Samalla kun hänen geeninsä valuvat viemäriin ja varmistavat sen, että hänenkaltaisensa idiootit karsiutuvat pois seuraavasta sukupolvesta, hän ihmettelee miksi miessukupuolen vallitseva ominaisuus on karttaa heikon seksuaalimoraalin omistavia naisia puolisoina kuin ruttoa. Se on epätasa-arvoista!

Täydellisessä transmiehessä ei ole ensimmäistäkään maskuliinista luonteenpiirrettä. Hän itkee nonstoppina elämän liikuttavuutta, pukeutuu pinkkiin hörhelöhameeseen ja on ylpeä esimerkki siitä, että mieskin voi olla feminiininen. Hän hokee olevansa äijäfeministi, koska uskaltaa pukeutua mekkoon ja olla ylpeästi naisellinen. Kaikki ajattelevat hänen olevan vain tavanomainen nainen, joka luulee olevansa mies. Hän muistaa mainita aina kuinka säälittävää ja haurasta maskuliinisuus on ja suhtautua ylimielisellä halveksunnalla sellaisiin ihmisiin.

Kun täydellinen transmies puhuu siitä, miten hänen elämänsä muuttui sukupuolenkorjauksen myötä, hän muistaa hokea kuinka ihmiset ahdistelivat häntä taukoamatta, häntä ei otettu koskaan tosissaan eikä hänen puheitaan kuunneltu, koska häntä pidettiin naisena. Jokainen kerta, kun hän keskeytti joidenkin ventovieraiden keskustelun bussissa eikä häneen suhdauduttu kuin itse jumala olisi alkanut puhua on vahvistus tämän asian puolesta. Hän muistaa alleviivata kuinka nykyään ihmiset suutelevat lattiaa hänen jalkojensa alla ja hänen palkkansa triplaantui välittömästi, kun hänestä tuli sosiaalisesti mies. 

Täydellinen transmies ei koskaan kiistä, että on olemassa patriarkaatti, vaikka hänen kokemuksensa puhuisivat sitä vastaan. Hän ei koskaan kiistä kaikkien feminiinisten ihmisten automaattista alempiarvoisuutta yhteiskunnassa sukupuolesta riippumatta, vaikka häntä oltaisiin kiusattu ja syrjitty koko nuoruutensa hänen miehisyytensä vuoksi, toisin kuin naisellisia naisia.

Täydellinen transmies on läpeensä akateeminen ja idealistinen. Hänestä kaikki maailmassa on mielivaltaista sosiaalista konstruktiota. Mikään siinä miten yhteiskunta on rakentunut ei pohjaudu mitenkään biologiaan. Hän ei ole tehnyt päivääkään ruumiillista työtä eikä joutunut tilanteeseen, josta hän on selvinnyt ainoastaan häntä isomman ja voimakkaamman ihmisen avulla. Tämä mahdollistaa hänen elämisensä illuusiossa, jossa fysiologiset ominaisuudet eivät merkitse mitään.

Täydellinen transmies on sitä mieltä, että sukupuoli on mihinkään fyysiseen perustumaton henkinen kokemus. Se ei perustu myöskään mihinkään seksuaaliseen tai sosiaaliseen, koska sukupuolieroja ei ole olemassa eikä maskuliinisuus tai feminiinisyys liity mitenkään transsukupuolisuuteen. Se on täysin irrationaalinen kokemus vailla syytä olla olemassa. Sitä paitsi maskuliinisuus ja feminiinisyyskin ovat vain sosiaalisia konstruktioita ja ihminen on vain sitä mitä hän kokee olevansa, fyysisillä realiteeteilla ei ole mitään väliä.

Täydellinen transmies suhtautuu äärimmäisen aggressiivisesti jokaiseen ihmiseen, joka sanoo häntä vahingossa transuksi tai sanoo, että pillu on naisen sukupuolielin. Hän hokee nonstoppina kuinka miehelläkin voi olla pillu, menkat ja rinnat. Hän hokee kuinka naisten pitäisi lakata pitämästä pillua osana naiseuttaan. Jos kaikki ihmiset eivät omaksu tätä täysin aivotonta näkemystä heti, kun kuulevat siitä, hän syyttää heitä viidestä eri seksismin muodosta ja transfobiasta.

Täydellinen transmies pitää kanssaan eri mieltä olevia transmiehiä typerinä ja yksinkertaisina juntteina, jotka eivät kykene abstraktiin ajatteluun. He eivät vain ole sivistäneet itseään lukemalla feminististä teoriaa, joka on totuus elämästä.

Täydellinen transmies halveksuu saatanasti kaikkea, mitä cismiehet edustavat. Heidän jokainen maskuliininen, naiseudesta poikkeava ominaisuutensa on haitallinen ja pohjimmiltaan jollain tavalla naisvihamielinen. Heidän ilonsa kikkeleistään on ällöttävää peniskeskeistä cispenisten ihannointia. Hän karttaa cismiehiä ja suhtautuu heihin epäluuloisesti. Kun cismiehet eivät halua hänenkaltaistaan vihamielistä, heidän ominaisuuksiaan halveksuvaa olentoa seuraansa, hän on vakuuttunut siitä, että vika on heissä ja heidän suvaitsemattomuudessaan. 

Täydellinen transmies häpeää syvästi jokaista cismiesten kaltaista ominaisuutta, joka hänessä on. Jos hän huomaa prosessin myötä, että ei enää osaa itkeä, on tunne-elämältään jähmeämpi eikä ota vihaista naista enää yhtä tosissaan kuin aiemmin vaan suhtautuu häneen vähän niin kuin kiukkuiseen kääpiöön miehen rinnalla, hän häpeää syvästi itseään. Sukupuolieroja ei ole eivätkä fyysiset ominaisuudet vaikuta mihinkään, joten hänen täytyy olla karmiva naisvihaaja!

Ainoa miehinen asia, jonka transmies osaa on vaihtaa renkaan autoon. Näin hänen feministikaverinsa, joita kukaan normaalijärkinen mies ei kestä, ja jotka eivät koskaan tule elämään muuten kuin lesbosuhteessa tai kissalaumansa osana voivat soittaa hänet apuun, kun heidän autostaan puhkeaa rengas eivätkä he osaa tehdä asialle mitään. Tästä ei puhuta koskaan, koska se on niin noloa ja stereotyyppistä.

Täydellinen transmies ei koskaan sano, että häntä kohdeltiin ennen transsukupulisuudesta tietämistä paljon paremmin kuin nykyään eikä hän ymmärrä miksi valkoiset feministiset heterocisnaiset, joita on noin puolet väestöstä kuvittelevat olevansa joku syrjitty vähemmistö, vaikka sellainen ajatus joskus kävisikin hänen mielessään.

Täydellinen transmies ei koskaan puhu sukupuolieroista eikä siitä, miten yksinäinen ja ulkopuolinen hän oli lapsena tyttöjen keskellä. Hänellä on kavereinaan ainoastaan naisia, koska miesten kanssa liikkuminen on niin normatiivista ja koska eihän sukupuolieroja ole olemassa. Ja koska kehot eivät liity mitenkään sukupuoleen niin oikeastaan sekin on sukupuolineutraalia, että Irmeli ja Tiina puhuvat koko illan ehkäisystä, synnytyksestä ja siitä miten tyhmiä miehet ovat.

Täydellinen transmies ei koskaan naura epäkorrekteille vitseille edes kaveriporukassa tai puhu pillun saamisesta, koska se on naisia esineellistävää. Hän kärsii syvissä henkisissä tuskissa kaikkien naispuolisten siskojensa puolesta kuunnellessaan sellaista. Täydellinen transmies on kaiken sellaisen yläpuolella.

Täydellinen transmies istuu naama norsunvitulla moraalisäteilevä aura päänsä päällä radikaalifeministien iltamissa kutomassa, juomassa teetä ja hokemassa kuinka Irmelin pinkki paita pönkittää sukupuolinormeja ja se, että Viljo ei ajele partaansa joka tekee hänestä miehekkään näköisen ja erottaa hänet naisista osoittaa pohjimmiltaan syvää misogyniaa.

Täydellinen transmies on munaton, aivoton, feministien narussa taluttama kuohittu pässi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.