lauantai 19. marraskuuta 2016

Transsukupuolinen ei ole yhtä kuin sukupuoleton feministi


Siitä lähtien, kun feministit ovat alkaneet toitottaa omia transkäsityksiään, ihmisten näkemykset transsukupuolisista ovat muuttuneet, eivätkä parempaan suuntaan.

Jos kysyt keskimääräiseltä cissukupuoliselta tänä päivänä, mikä on transsukupuolinen, vastaus on suunnilleen, että hän on kaikesta loukkaantuva, sukupuolen pelkäksi sosiaaliseksi konstruktioksi mieltävä radikaalifeministi, joka tarvitsee trigger -varoituksen ennen sanaa epätavallinen. Hänellä ei ole sukupuolta, hänen nimensä on Skskazzxf, koska kaikki muu on liian sukupuolitettua ja hän haluaa tehdä koko maailmasta sukupuolettoman.


                                              Keskimääräinen käsitys transsukupuolisesta.


Tämä on ainoa lähes konteksti, jossa transsukupuoliset nykyään näkyvät julkisuudessa. Kampanjat, joita transsukupuolisista järjestetään ovat lähes yksinomaan feminististä ideologiaa myötäileviä. Niiden nimi on "sukupuolena ihminen" tai jokin muu vastaava ja jokainen niihin osallistunut transsukupuolinen inhoaa yli kaiken sukupuolirooleja. Tällä tavalla esitellään kansalle, millaisia ovat transsukupuoliset.

Tavalliset transsukupuoliset miehet ja naiset loistavat poissaolollaan. Jos joku normaali transmies, jonka kehonkuvaan kuuluu penis ja joka ei koe akkuporaoneen käyttämistä ahdistavana kehtaa edes esiintyä julkisuudessa, hän on lopulle transyhteisölle sovinisti, joka ei uskalla kylpeä glitterissä ja olla ylpeästi meikkaava transvestiitti.

Tavalliset transmiehet ja -naiset katoavat prosessin jälkeen kuin maan nieleminä, eivätkä he tule transsukupuolisuutensa suhteen esiin edes sitä vertaa kuin aiemmin tulivat. He häpeävät transsukupuolisuuttaan, koska nykypäivän kuva transmiehestä tai transnaisesta ei vastaa millään tavalla sitä, mitä tavanomainen transmies tai transnainen edustaa. 

Jos transmies tulee nykyään kaapista transsukupuolisena, se tarkoittaa sitä, että hän luopuu miesroolistaan ja tulee tulkituksi ihmisten silmissä epäbinäärisenä, menkkakapinoihin osallistuvana feministisenä kimittäjänä, joka on ylpeästi naisellinen ja lähes halveksuu miehekkäitä cismiehiä.Näitä transsukupuolisia mielipiteineen ei ole olemassa.Se, että on transsukupuolinen ei tarkoita, että on homo tai kannattaa mitään homojen oikeuksia. Jotkut transsukupuoliset eivät halua olla tekemisissä koko sateenkaarikansan kanssa.

Se, että on transsukupuolinen ei tarkoita, että on feministi ja jakaa heidän näkemyksensä sukupuolesta tai patriarkaatin olemassaolosta. On transsukupuolisia, joista se on paskaa.

Se, että on transsukupuolinen ei tarkoita, että kannattaa polyamoriaa eikä voi ymmärtää miksi kukaan haluaisi sitoutua yksiavioiseen parisuhteeseen.

Se, että on transsukupuolinen ei tarkoita, että häpeää suomalaisuuttaan ja omistaa unelman monikulttuurisesta Suomesta, jossa islam on yleisin uskonto.

Se, että on transsukupuolinen ei tarkoita, että pitää ydinperhettä ummehtuneena ja tuhottavana asiana.

Se, että on transsukupuolinen ei tarkoita, että uskoo useampaan kuin kahteen sukupuoleen.

Se, että on transsukupuolinen ei tarkoita, että vihaa sukupuolirooleja, haluaa tulla kohdelluksi sukupuolettomana olentona tai pakottaa kaikki muutkin siihen.

Se, että on transsukupuolinen ei tarkoita, että haluaa ulkoisesti edustaa sukupuolen moninaisuutta. Monista transsukupuolisista drag on vastenmielistä ja heidän pahin painajaisensa olisi näyttää sukupuolten välimuodolta.

Se, että on transsukupuolinen ei tarkoita, että näkee tarpeelliseksi kasvattaa lapsensa sukupuolineutraalisti.

Se, että on transsukupuolinen ei tarkoita, että kannattaa miesten feminiinisoimista toksisen maskuliinisuuden nimissä, jonka feministit keksivät.

Se, että on transsukupuolinen mies ei tarkoita, että ei voi olla sovinisti.

Se, että on transsukupuolinen ei tarkoita, että pitää miehenä henkilöä, joka näyttää naiselta ja joka synnyttää ja imettää lapsia, vaikka hän kokisi olevansa mitä.

Se, että on transsukupuolinen ei tarkoita, että on tiukkapipo, joka hyökkää raivoisasti jokaisen tietämättömän ihmisen kimppuun, joka sanoo vahingossa transseksuaali.

Se, että on transsukupuolinen ei tarkoita, että asuu pk-seudulla ja on Punavuoren hipsteri.

Se, että on transsukupuolinen ei tarkoita, että on vihervasemmistolainen vegaani, joka fanittaa susia. Ei, vaikka sateenkaariagenda kuinka yrittää painostaa omimaan feminismin, veganismin ja vihervasemmistolaisuuden ikään kuin oman homouden tai transeuden tuomana oheistuotteena.


Se, että on transsukupuolinen ei tarkoita mitään muuta kuin sitä, että on transsukupuolinen.