sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Intersektionaalinen feminismi on transsukupuolisten tuho


Intersektionaaliset feministit ovat määritelleet sukupuolen käsitteen uudelleen. Sukupuoli on nykyään pelkkä identiteetti. Ei mitään muuta. Identiteetti on pyhä lehmä. Sitä ei saa kyseenalaistaa, sille ei saa kysyä perusteluja eikä mitään asiaa saa määritellä muuten kuin identiteettiperusteisesti. Tai siis sukupuolen osalta ei saa, mutta jos puhutaan etnisyydestä, yhtäkkiä kukaan ei voikaan vain ilmoittaa olevansa intiaani.

Kiitos intersektionaalisen feminismin, transpiirit eivät ole enää sukupuoltaan korjaavien transsukupuolisten joukko, jolla olisi minkäänlaista yhtenäistä kyvyttömyyttä elää sukupuolessaan. Transpiirit alkavat olla lähinnä jotain kulttia muistuttava identiteettiryhmä, joka koostuu ihmisistä, jotka ovat uudelleen nimenneet transvestismin ja poikatytöt transsukupuolisuudeksi.



Jotta voisi jotenkin kuvailla miten viturallaan kaikki niissä on, kuvailen keskimääräistä transpalstaa koskaan niitä lukemattomille.

Jos yrität etsiä keskustelua siitä, millaista on harrastaa seksiä operoiduilla genitaaleilla, miehenä jolla on penis. Ainoa mitä tulet ikinä löytämään on 120 tyyppiä, jotka kirjoittavat pilluistaan, menkoistaan ja ehkäisystä. Aivan kuin olisi eksynyt transmiesten palstan sijaan vauvapalstalle.

Jos yrität etsiä keskustelua homoseksuaalisuudesta transmiehenä, ainoa mitä tulet löytämään on keskusteluita siitä kuinka joku, joka ei ole käynyt minkään näköistä prosessia lävitse tai käyttänyt pisaraakaan testoa kertoo kuinka hän tissineen ja pilluineen on paneskellut 12 bimiehen kanssa ja kuvittelee hullussa mielessään, että tällä aktilla, jossa mies on heittänyt rojut hänen ränniinsä on jotain tekemistä miesten välisen homoseksin kanssa, kun mies sattuu pitämään myös miehistä. Kysyin kerran kaveriltani, joka oli kuulemma pannut tällaista transmiehenä itseään puhutellutta henkilöä, että no piditkö sitä miehenä. Hän sanoi, että suunnilleen saman verran kuin uskon joulupukkiin. Nämä ihmiset eivät ymmärrä, että heidän identiteettinsä ei merkitse mitään muille kuin heille, eikä määrittele seksuaalista suuntautumista.

Jos yrität etsiä keskustelua miesroolissa elämisestä, ainoa mitä löydät on keskustelu, jossa henkilöt, jotka eivät ole eläneet päivääkään miesroolissa kertovat suureen ääneen millaista on elää miesroolissa tässä yhteiskunnassa. Heidän mielestään heidän sukupuoliroolinsa on miehen sukupuolirooli, koska heidän kaksi intersektionaalista feministikaveriaan puhuttelee heitä miehinä, kun muistavat. Heidän loppuelämänsä on hampaat irvessä taistelua sen puolesta, että kukaan, edes toiset transsukupuoliset pitäisivät heitä miehinä. He eivät ymmärrä mitä eroa tällaisella elämällä on siihen, että olisi muille oikeasti mies.

Jos yrität etsiä keskustelua siitä miten miespuoliset kaverisi ovat suhtautuneet transsukupuolisuuteesi, ainoa mitä löydät on miehiksi itsensä kokevien cismiehiä karttavien feministien miesvihakerho, jossa cismiesten jokainen ominaisuus haukutaan maan rakoon, lässytetään kuinka minä oon kaveri vain muunsukupuolisten ja naisten kanssa ja puhutaan siitä kuinka miehet vihaa meitä. Tai siis mäki oon mies mut siis silleen.

Jos yrität etsiä keskustelua lasten hankinnasta naisen kanssa transsukupuolisena miehenä keinohedelmöityksen tms. avulla, ainoa mitä löydät on keskustelu, jossa pimpilliset ja kohdulliset "miehet" miettivät lapsen synnyttämistä ja imettämistä.

Jos yrität keskustella edes helvetin autojen rassaamisesta tai metsästyksestä, ainoa mitä löydät on keskustelu tiitteilystä ja tyttöilystä ja lauman identtisesti naispuolisten empatiakiihkossaan vouhkaavien vegaanien kanssa käyttäytyviä "miehiä" joista vain mielisairas tappaa eläimii.



Ei ole mitään muuta todettavaa kuin että naiset ovat vallanneet transmiesten palstat. Minkään sortin miehiä nämä ihmiset eivät ole millään sukupuolisuuden tasolla.

Heidän lapsenomainen käsityksensä sukupuolesta on tappanut kaiken yhteisöllisyyden transpiireistä. Identiteettiperustainen määritelmä ilman mitään oikeita kriteereitä asioille tekee aina sen. Se on tehnyt koko transsukupuolisuudesta vitsin.

Toivon useimpina päivinä näitä lukiessani, että joku ydinpommi iskisi. Ei laji, joka päästää asiat tähän pisteeseen voi olla edes elinkelpoinen.

Luoja varjele meitä intersektionaaliselta feminismiltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.