maanantai 6. marraskuuta 2017

Nainen, älä ole oma itsesi, ole mitä feministi haluaa sinun olevan!


Feministit ovat kovia puhumaan ahdistavista sukupuolinormeista, erilaisuudesta ja sen hyväksymisestä. Samaan aikaan he ovat kuitenkin itse usein erittäin kovia arvostelemaan naisia ja sanelemaan, millaisia naisten kuuluisi olla. Eivätkä he koskaan puhu omasta käytöksestään näiden asioiden suhteen.


Feministit vihaavat tunnetusti hyvä jätkä-naisia. Naisia, jotka ovat maskuliinisia ja viihtyvät miesten seurassa paremmin kuin naisten. Naisen ei kuulu olla tällainen. Hän ei saa haluta olla vain yksi jätkistä. Se on kuulemma "ongelmallista".

Feministit vähättelevät tällaisia naisia kilpaa naistenlehtien palstoilla. Jo poikatytöt joutuvat tämän kohteeksi, kun katkerat eukot kiistävät heidän koko maskuliinisuutensa totemalla, että he vain yrittävät olla sellaisia, koska se on naisellisuutta arvostetumpaa. Jos heidän naisellisuutensa kiistettäisiin samalla tavalla, se olisi henkistä väkivaltaa.

Todistin kerran kuinka eräällä Facebookin genderqueer-aiheisella feministisivustolla, jonka tarkoitus oli ylistää sukupuolten moninaisuutta cisnaiset ja muutama femme cismies pilkkasivat tällaisia naisia yhdessä valtavalla joukolla. He poistivat sivulta jokaisen käytöstään arvostelevan kommentin.

Kun joku nainen kommentoi, että hänkin tykkää olla enemmän miesten seurassa, kymmenittäin feministinaisia ja identtisesti heidän kanssaan käyttäytyviä "genderqueereja" hyökkäsi hänen kimppuunsa valittamaan kuinka hän voisi olla aivan yhtä hyvin naistenkin seurassa, koska naiset ovat ihan samanlaisia kuin miehetkin. (Feministit ovat ainoa ihmisryhmä, jotka elävät illuusiossa, että huorissa käymisestä ja autonrassaamisesta puhuvan jätkäporukan voi korvata laumalla naisia eikä mikään muutu.) Kun nainen huomautti, että nythän te yritätte pakottaa minut olemaan naisten seurassa vain, koska olen nainen enkä mies, hänet poistettiin ryhmästä. Suvaitsevainen naisyhteisö juhlistamassa moninaisuutta parhaimmillaan.

Auta armias, jos cismiehet ja hyvä jätkä-naiset käyttäytyisivät samoin kuin he ja arvostelisivat miesporukassa naisten seurassa viihtyviä naisellisia miehiä. Helvetti olisi irti viidessä minuutissa, kun samat feministit hyökkäisivät syyttelemään heitä syrjinnästä ja ahdasmielisyydestä.Feministit eivät tykkää kotiäideistä. Kotirouvat, jotka ovat olleet varsin kovia naisia lapsilaumoineen ovat nykyään erittäin noloja ja passé. Lastenhoito ei saa olla naisen tehtävä yhtään enempää kuin miehenkään, vaikka miehellä ei ole tissejä, joilla imettää lasta.

Naisten, jotka haluavat olla kotona hoitamassa lapsia tulee ymmärtää, että se on väärin ja että he ovat alistettuja. Ihan sama, vaikka he eivät itse kokisi olevansa millään tavalla alistettuja vaan tavallisia naisia ja tyytyväisiä tilanteeseensa. Kun feministi kokee olevansa alistettu, jos joutuu hoitamaan omia lapsiaan kotona, kaikkien muidenkin pitää kokea.

Kun Bachelor Suomen Tuomas ilmoitti etsivänsä itselleen pullantuoksuista kodinhengetärtä, siitä vedettiin herneet syvälle sieraimiin. Häntä syytettiin 50-lukulaisen naiskuvan omistamisesta ja vinoiltiin, että ehkä Tuomas etsiikin äitiä. Sekin aiheutti närää, että Tuomas ei halunnut yksinhuoltajaa, kas kun ei pitänyt olla vielä neitsytkin. Mies, joka haluaa itselleen pullantuoksuisen kotiäidin on alistava sika, eikä heitä saisi olla olemassa, koska feministi ei tykkää siitä, että hän ei ole miehestä haluttava.

Ylen artikkelista kansanparannuksen historiaa. Kuinka monista nykynaisista olisi tähän?         


Feministit eivät yleensä pidä konservatiivisista naisista. Oli kyseessä sitten persu, kristillinen tai mikä tahansa muu ajatusmaailmaltaan konservatiivisempi yksilö, sakinhivutusta on luvassa kovalla kädellä jokaisesta teosta ja mielipiteestä.

Persunaisiin suhtaudutaan hieman samalla tavalla kuin maskuliinisiin naisiin, koska heillä on yleensä miehinen arvomaailma. Heitä pilkataan jatkuvasti. He ovat ukkopuolueen noloja emäntiä juntteine mielipiteineen. Oli kyse sitten susipelosta lasten koulumatkan vuoksi peräkorvessa tai perinteisten naisten asioiden huomioimisesta, se on noloa ja typerää.

Kun kokoomus haki uutta puheenjohtajaa itselleen, Elina Lepomäki asettui ehdolle. Hänen vaalimainoksessaan oli teksti "mies talossa". Tästäkös feministimafia närkästyi. Elina ei olisi saanut kuvailla itseään miehenä talossa. Hänen olisi pitänyt sanoa olevansa nainen talossa! Viis siitä, että nainen talossa implikoi täysin eri asioita kuin se, mitä Elina halusi sanoa - että hän on miespoliitikon veroinen.Feministit eivät tykkää naisista, joita poliittinen kannanotto, taistelu ja ennen kaikkea feminismi ei kiinnosta. Heitä ärsyttää näissä naisissa eniten se, että he eivät koe naiseuttaan ja asemaansa niin hirveänä asiana kuin feministit. Heistä on kivaa olla naisia, eikä heidän tarvitse räyhätä kaikesta siihen liittyvästä jatkuvasti.

Hyvä esimerkki tästä on länsimaisten feministien toimesta tapahtuva Melania Trumpin painostaminen olemaan jotain muuta kuin miehensä taustalle jättäytyvä vaimo. Melania ei saisi olla näyttävä blondi, joka tykkää shoppailla, panostaa ulkomuotoonsa ja haluaa olla jotain muuta kuin länsimainen nalkuttava ämmä.

Hänellä ei ole kuulemma edes oikeutta tähän, koska hän on asemassa, jossa hänellä olisi suuri määrä valtaa. Melanian olisi oltava jotain muuta vain, koska hän on nainen ja ennen kaikkea "itätyttö". Itätytöthän ovat täysin vääränlaisia naisia.Joukko, joka puhuu sukupuolinormien haitallisuudesta ylläpitää itse erittäin aktiivisesti naisyhteisön sosiaalisella painostuksella normeja sille, millaisia naisten kuuluu olla. On huvittavaa, miten sokeita he ovat omalle toiminnalleen. Vain se on haitallista, että niitä asioita arvostellaan, jota feministinaiset itse edustavat.

Oikeastaan ainoa hyväksyttävä rooli, mikä naisella nykyään on, on raivopäinen feminist warrior, jonka kuuluu asettaa ura perheen edelle, olla voimakas, mutta ei kuitenkaan missään nimessä maskuliininen. Hänen tulee kokea sukupuoliroolinsa yhtä ahdistavana alistavana vankilana kuin feministin. Kaikki muu on haitallista ja feministien tavoitteiden vastaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.