torstai 7. joulukuuta 2017

Tavallinen transsukupuolinen on nykyään truscum


Transsukupuolisilla, jotka tarvitsevat sukupuolenkorjaushoitoja, kokevat olevansa vankina vääränsukupuolisessa vartalossa ja puolustavat viiteryhmänsä oikeuksia on olemassa nimi. Se nimi on truscum, aidosta transsukupuolisesta juontuva aitosaasta.


Kuka tämän nimen on lanseerannut ja kuka sitä huutelee? Sama porukka, joka tunnetaan radikaalifeminisestä miesvihastaan, maskuliinisuusvastaisuudestaan sekä cissukupuolisten vihaamisesta ja halveksumisesta. Varsinkin sellaisten, joista sukupuoli ei ole vain henkinen kokemus ja jotka uskaltavat vielä sanoa asian ääneen.

Näillä ihmisillä, jotka koostuvat feminismiin kallellaan olevista transsukupuolisista, heidän joukossaan pyörivistä wannabe-transsukupuolisista, joukosta erilaisia sukupuolisekopäitä sekä cissukupuolisia allyja eli "liittolaisia" menee lujaa. He ovat tällä hetkellä koko transaktivismin näkyvin kärkipää. 

He leikkivät diktaattoria netin keskusteluryhmissä, joissa kukaan ei enää uskalla käydä minkäänlaista järjellistä keskustelua, koska jos uskallat olettaa, että jollain ylipäätään on sukupuoli etkä kysy keskustelun alussa, että mikä sukupuolesi mahtaa olla tai mahtaako sinulla olla sellaista, olet ihmispaska. Kuka tahansa täysijärkinen nauraisi ja kysyisi, että miten helvetissä te päästitte nämä hörhöt hyppimään pöydille. Valitettavasti siitä tulee bannia.

Missä leijuu avoin miesviha tai cisviha, sieltä löytyy takuuvarmasti feministinen ajatushautomo huutelemassa toksisesta maskuliinisuudesta aina, kun joku ei halua olla feminiininen ja kehittelemässä erilaisia syrjintä- ja seksismitermejä jokaiselle luonnossa esiintyvälle parinvalintakriteerille, jotka suosivat terveitä, kauniita, normaalipainoisia, sukupuolisesti henkisesti ja fyysisesti binäärisiä, lisääntymiskykyisiä ja -haluisia yksiöitä.



Transasioista tietämätön ihmettelee, että miksi nimi "truscum" on annettu meille? Eikö tätä nimeä huuteleva porukka ole se sama, joka vouhkaa transsukupuolisten oikeuksista keskisormet heiluen yötä päivää? Kyllä ovat. 

Tämä porukka ei kuitenkaan ole vähääkään kiinnostunut tavallisten transmiesten ja -naisten asioista. He ovat kiinnostuneita vain omanlaisistaan "transsukupuolisista" asioineen ja näkemyksineen. Niistä, jotka kokevat olevansa sukupuolettomia, pandrogyynejä ja mitä lienee maan ja taivaan väliltä, vaikka ovat ihan tavanomaisia naisia ja miehiä, eivätkä tarvitse hoitoja mihinkään, tai joille ne ovat joku elämäntapavalinta.

Heitä ei kiinnosta sukupuolenkorjaushoitojen saamisen helpottaminen tai niiden elintärkeydestä ja välttämättömyydestä puhuminen tavallisille transsukupuolisille miehille ja naisille. Heitä kiinnostaa puhua siitä kuinka vähäpätöisiä ne ovat ja kuinka keholla ei ole mitään merkitystä. Heitä ei kiinnosta sukupuolieroista puhuminen, eikä tieteellinen tutkimus aiheeseen liittyen. Heistä aivoissa ei ole sukupuolieroja eikä niitä ole muutenkaan miesten ja naisten välillä. Sukupuolia ei oikeastaan ole edes olemassa kuin epämääräisinä mielivaltaisina rajanvetoina.

He ajavat "itsemääräämisoikeutta sukupuoleen" ja sterilisaatiovaatimuksen poistoa ihmisryhmältä, josta yli 90% haluaa steriloida itsensä. Heistä oman kehonsa vankina olemisesta ei saa edes puhua, koska se on vääränlaista transsukupuolisuutta. Keholla ei ole sukupuolta ja jokainen transsukupuolinen, joka ei allekirjoita tätä on tyhmä ja "kykenemätön abstraktiin ajatteluun" tai "vähemmän akateemisesti suuntautunut".

He ovat lanseeranneet "keep your body" -hokeman ja väittävät, että ihminen ei ole vankina kehossaan vaan sukupuoliroolissaan. Keholla ei ole, eikä saa olla mitään väliä muille ihmisille eikä edes ihmiselle itselleen. Sukupuolenkorjaushoidot ovat oikeastaan haitallisia, koska miehelläkin voi olla pimppi, tissit ja kuukautiset ja heillekin voidaan markkinoida kuukautissuojia.

Se, että transsukupuolinen mies tai nainen haluaa näyttää cissukupuoliselta, saada normaalin, toimivan kehon ja saada normaalin elämän on haitallista ja estää ihmisiä näkemästä ihanaa "sukupuolen moninaisuuden" kirjoa. Miehuus ja naiseus on heille vain konstruktio. Sitä, että heitä puhutellaan jotenkin. 



He väittävät, että truscum tarkoittaa transsukupuolista, joka pitää itseään ainoana oikeana transsukupuolisena ja syrjii muita. Todellisuudessa termi tarkoittaa kuitenkin kaikkia transsukupuolisia, jotka kyseenalaistavat millään tasolla feministisen näkemyksen sukupuolesta tai transsukupuolisuudesta.

Jokainen transsukupuolinen, joka on eri mieltä heidän kanssaan ja kehtaa sanoa, että ei ketään ole mahdollista kokea sosiaalisella ja seksuaalisella tasolla kuten naista, jos hän on parrakas ja miehekäs on täysi ihmispaska ja truscum, joka "heittää ihmisiä bussin alle".

Jokainen transsukupuolinen, joka puolustaa oikeuttaan omaan kokemukseensa väärän sukupuolen kehoon syntymisestä ja joka kokee, että hoidot olivat hänelle elintärkeitä on haitallinen ja truscum, koska keholla ei ole sukupuolta.

Jokainen transsukupuolinen, joka haluaa pitää transyhteisön transyhteisönä eikä kaikenlaisten sukupuolisekoilijoiden avoimien ovien yhteisönä, jonne jokainen transmaskuliiniksi itseään nimittävä sukupuoleton lesbo on tervetullut vähättelemään hoitojen tarvetta ja ajamaan täysin päinvastaisia asioita kuin tavanomaiset transsukupuoliset tarvitsevat on transfobinen truscum.

Transsukupuolinen, jota feministien ei tarvitse kuunnella, jonka jokainen näkemys on väärä ja jolla oikeastaan ole edes oikeutta näkemykseensä siitä mikä on sukupuoli, saati sen ääneen sanomiseen. 

Sitä on truscum.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.