perjantai 10. elokuuta 2018

Pride 2019


Pride on nykyään hömpötysjuhla, josta kaikki asenne ja kantaaottavuus on valunut viemäriin. Tänä vuonna siellä oli yksi asiallinen kyltti Anter Yasalta, jossa otettiin kantaa sillä tavalla kuin Pridessa kuuluisi tehdä. 

Loppu oli pitkälti feminiinisyyden, veganismin ja islamiin sinisilmäisesti suhtautuvan sukupuolineutraaliutta ajavan hömppäfeminismin sekä punavihervasemmistolaisten arvojen pakkotuputtamista, jota koko saateenkaariskene on ollut jo todella pitkään.

Pride ei ole vegaaneiden, ympäristöaktivistien tai hömppäfeministien omistama tapahtuma vaan ensisijaisesti tasa-arvon ja meidän seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen, jotka edustamme keskenämme hyvin erilaisia maailmankatsomuksia. Monet meistä ovat alkaneet kokea, että olemme vääränlaisia osallistumaan Prideen. Jos me emme enää sovi sinne, koska edustamme vääriä asioita väärine näkemyksinemme ja olemisinemme, jotka eivät ole joidenkin vähemmistöjen asioihin kätensä tunkeneiden poliittisten tahojen mieleen, Pride ei palvele enää tarkoitusta, joka sillä oli.

Saataisiinko Suomeenkin vihdoin vähemmistöjen edustajia, jotka eivät nöyristelisi näiden tahojen edessä? Ei muuta kuin banderollit heilumaan ja oikeat asiat tapetille. Siinä muutama pääasiassa transmiehiä koskettava, joiden näkemisestä Pridessa annan aplodit.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.