tiistai 20. syyskuuta 2016

Feministien harha naisellisuuden aliarvostamisesta


Feministit ovat sitä mieltä, että naisellisuutta ei arvosteta. Sitä ei arvosteta miehillä, mikä on totta, mutta feministien mielestä sitä ei arvosteta edes naisilla. Naiset kuulemma kilpailevat keskenään siitä, kuka on eniten poikatyttö. Naista kuulemma arvostetaan enemmän, kun hän on miehekäs. Väite on niin absurdi, että Laasasen Henrykin nauraa sille.

Milloin viimeksi näitte televisiossa muodonmuutosohjelmia, joissa kauhisteltiin isoon ääneen kuinka joku nainen näyttää naiselliselta ja on antanut itsensä rupsahtaa? Milloin näitte kuinka koko suku ihasteli ääneen, että äidistä tuli nyt todella miehekäs ja hyvännäköinen, kun se kammottava, epäkelpo naisellisuus poistettiin hänestä? Ette milloinkaan. Se menee toisin päin.

Milloin viimeksi kuulitte, että joku mies sanoi naisihanteensa olevan hyvin miehekäs? Minkä värisillä valoilla kaupungit valaistaan tyttöjen päivänä ? Mustalla ja pääkalloilla? Ei todellakaan. Milloin viimeksi näitte butchlesbon H&M:n kuvastossa tai kuulitte mainostettavan vaatteita miehekkäille naisille? Ette milloinkaan.Milloin viimeksi luitte naistenlehdestä jutun maskuliinisesta naisesta, joka kertoi löytäneensä itsensä esitettyään yhteiskunnan paineiden vuoksi naisellista vuosikausia? Ette milloinkaan. Kyse ei ole siitä, että näitä naisia ei ole olemassa. Kyse on siitä, että naistenlehdet eivät halua kirjoittaa naisista, joista tuli ylpeästi karvaisia örisijöitä. He haluavat kirjoittaa ylpeästi Naisellisista Naisista.

Milloin viimeksi kuulitte luokallisesta äijämäisiä tyttöjä, jotka kiusaavat luokan naisellisinta, todella syrjittyä tyttöä? Ette milloinkaan. Todellisuus on päinvastainen. Koulukiusaamisesta tehdyistä tutkimuksista käy hyvin selkeästi ilmi, että hlbt-nuorten ohessa kiusatuimpia nuoria ovat nimenomaan tyttömäiset pojat ja poikamaiset tytöt. He ovat friikkejä, joita molemmat sukupuolet porukoissaan syrjivät.

Miehekkäiden naisten olemassaoloa huomioidaan hädinstuskin mitenkään muuten yhteiskunnassamme kuin arvostelemalla ja pilkkaamalla. Aivan yhtä lailla kuin feministit väittävät miehen olevan yhteiskuntamme oletusihminen, naisellinen nainen on yhteiskuntamme oletusnainen.On olemassa äärimmäisen harvoja asioita, joissa miehekäs nainen voi saavuttaa jotain etua naisellisempaan verrattuna. Yksi on työelämä. Miehekkäät luonteenpiirteet ovat luottamusta ja kovuutta vaativissa ammateissa enemmän eduksi kuin naisellisen oikukkuus ja herkkyys, eikä tämä tule muuttumaan. Miehisestä ulkonäöstä ei ole naiselle hyötyä kuin ehkä seksuaalista ahdistelua vähentävänä tekijänä, tai jos hän on kuulantyöntäjä.

Feministien maalailema kuva yhteiskunnasta, jossa naiselliset naiset ovat aliarvostettuja on täydellisen naurettava emävale. Todellisuus, jossa nuoret naiset kilpailevat keskenään siitä, kuka on kaikkein miehekkäin, eikä siitä kuka on kaikkein naisellisin ja viehättävin on olemassa vain heidän omassa mielikuvitusmaailmassaan.

Todellisuudessa maailma on naisellisten naisten ja miehekkäiden miesten. He ovat normi ja kaikki täällä on heidän ja heitä varten. Feministit, jotka eivät ymmärrä tätä ovat ainoastaan marginaalin edustajien panettelijoita aivan samalla tavalla kuin miehet, jotka pilkkaavat naisellisia miehiä.

Kun miestä sanotaan ivallisesti tytöksi, vain feministi saa väännettyä sen päässään naisten pilkkaamiseksi, eikä näe tai koe edes tarpeelliseksi mainita sitä ihmisryhmää, jota siinä tosiasiassa pilkataan - naisellisia miehiä. Vain heitä. Silloinkaan ei pilkata miehiä, kun naista kutsutaan ivallisesti mieheksi. Silloin pilkataan nimenomaan miehisiä naisia.
Koko naisellisuuden epäarvostus naissukupuolen kohdalla on feministien heikkoitsetuntoisen mielen keksintö. Niiden, jotka tuntevat tarvetta morkata joka toisessa Me naiset -lehden numerossa epänaisellisia naisia heikommin naisiksi ja spekuloida onko heillä itsetunnossa jotain vikaa, kun he haluavat olla sellaisia. Niiden, joiden on pakko toistella jatkuvasti, että he eivät ole koskaan ymmärtäneet miksi heidän pitäisi olla hyviä jätkiä, vaikka kenelläkään muulla ei käynyt edes mielessä, että heidän pitäisi olla sellaisia.

Feministien, jotka arvostelevat poikatyttöjä ja miehisiä naisia sekä kiistävät heidän identiteettinsä ja kyhäävät yllä olevan kaltaisia esimerkkikuvia siitä, millaisia naisten ei tule olla ja miten he eivät saa ajatella kannattaisi mennä erittäin syvälle itseensä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.